Поштовани суграђани,

ова страница отворена је за Ваша питања градоначелнику Зрењанина Симу Салапури, на која ће одговарати његови сарадници и он, или их проследити одговарајућим градским службама, уколико су у њиховој надлежности.
Отворени смо и за ваше предлоге или сугестије, а да бисте нам се обратили потребно је да попуните приложени образац, а обавезно поља која су означена звездицом. Одговор ће вам бити достављен на е-маил који сте навели у обрасцу.

Хвала Вам на сарадњи.
Кабинет градоначелника Зрењанин

Нека од најчешће постављених питања у претходном периоду
1. Уређење центра града
Поштовани градоначелниче, занима ме када ће бити завршени радови у центру града и када ће бити омогућен саобраћај у улици Краља Петра I Карађорђевића?

2. Новчана накнада за прворођено дете
Поштовани, занима ме што толико касни накнада за прворођено дете и коме да се обратимо за одговор?

3. Ветрозаштитни појасеви
Да ли је нешто урађено по питању ветрозаштитних појасева? Хвала на одговору!

4. Цена даљинског грејања
Поштовани градоначелниче, на који начин се обрачунава цена даљинског грејања?

5. Цене смештаја у вртићима
Поштовани, имам двоје деце у вртићу. Сматрам да је цена вртића доста висока и занима ме да ли ће ускоро бити неких промена у обрачуну, односно смањење цена?

6. Инвестиције
Градоначелниче, интересује ме да ли ће у Зрењанину у наредној години бити неких већих инвестиција које би омогућиле запошљавање Зрењанинаца? Срдачан поздрав.

7. Ромски педагошки асистент
Поштовани, занима ме да ли Градска управа Зрењанин има могућност да запосли Ромског педагошког асистента у некој од основних школа? И ако постоји могућност која је процедура? Унапред хвала. Срдачан поздрав

Град Зрењанин

Питање за градоначелника

П И Т А Њ Е

Broj telefona je neophodan.

www.zrenjanin.rs